Posláním Právě teď! o.p.s. je snaha o změnu vnímání problematiky stárnutí.

Právě teď! o.p.s.

Sídlo: Fügnerovo náměstí 1808/3
120 00 Praha 2
Kancelář: Nad Primaskou 27, Praha 10
(návštevu je nutné telefonicky domluvit předem)
IČ: 29154901
Bankovní spojení: 258492161/0300

Tel.: 603 852 715
POZOR: naše nové stránky: https://pravetedops.cz/

info@prave-ted-ops.cz

KULATÉ STOLY DAM, KTERÉ ZBOŘILY ZAŽITÁ KLIŠÉ OHLEDNĚ VĚKU V KTERÉM JE MOŽNO (NEJEN PROFESNĚ) USPĚT, VZBUDILY NA KONFERENCI ÚSPĚŠNÝCH ŽEN VELKÝ OHLAS A EMOCE. URČITĚ SE TOMUTO TÉMATU BUDEME VĚNOVAT i NADÁLE.

21.04.2015 10:47

Bylo to silné, místy hodně emotivní setkání u kulatých stolů.  Ač každá jiná, všechny mentorky byly skvělé a všechny měly něco společného - jejich život nebyl přímočarou cestou k úspěchu a štěstí. Stejně jako my, mají i ony za sebou události a období, které byly těžké, někdy až k nevydržení, ale ony jimi dokázaly projít a něco ve svém životě změnit. Protože jejich příběhy byly "ze života", dokázaly účastníce oslovit a my věříme, že i inspirovat. 

Jak se na této akci opět potvrdilo - největším problémem žen a zvláště pak žen po padesátce je sebevědomí. Když jsme rozesílaly pozvánky na tuto akci, často se nám dostalo omluvných odpovědí za kterými se skrývala obava přijít, protože - nejsem úspěšná, nemám práci, nemám to správné oblečení, figuru a účes, každý pozná že sem nepatřím atd. Jsme rádi, že značné množství žen nakonec tyto obavy překonalo, přišly a viděly, že to není já (na které nic není, která nic nedokázala) a ony (úspěšné a nedosažitelné).