Posláním Právě teď! o.p.s. je snaha o změnu vnímání problematiky stárnutí.

Právě teď! o.p.s.

Sídlo: Fügnerovo náměstí 1808/3
120 00 Praha 2
Kancelář: Nad Primaskou 27, Praha 10
(návštevu je nutné telefonicky domluvit předem)
IČ: 29154901
Bankovní spojení: 258492161/0300

Tel.: 603 852 715
POZOR: naše nové stránky: https://pravetedops.cz/

info@prave-ted-ops.cz

POJEĎTE S NÁMI NA SENIOR CAMP - K DISPOZICI VÍCE TERMÍNŮ

03.03.2015 13:05

Na základě úspěchu pobytových Senior Campů v minulém roce jsem pro Vás připravili více termínů. Např. oblíbený Orlík je v nabídce dvakrát. 

Na co se mohou na Campech těšit ti, kteří s námi ještě nebyli: celodenní aktivizační programy pod vedením odborníků (Nordic walking, zdravotní cvičení, aqua aerobic, individuální plavání, trénování paměti, přednášky, výlety, to vše v přátelském prostředí, kde má místo humor a dobrá nálada atd.).

Pro koho jsou Senior Campy určené: pro manželské páry, velké či malé skupiny přátel, ale i jednotlivce, kteří se obávají někam vyrazit, protože nemají s kým. Jedním z hlavních cílů našich campů je vytváření nových přátelství. Proto se nemusíte bát vyrazit sami. Naopak!!! 

Jaký je věk účastníků: V minulém roce se věk pohyboval od 53 do 90. O tom, že věk je často pouze číslovka, nás přesvědčila právě 90 letá dáma, která na závěrečném večírku hluboce do noci tančila a fundovaně hovořila o bankovnictví. 

Jak náročný je program, musím se účastnit všech aktivit? Senior Camp není dětský tábor. Každý se účastní aktivit, které si sám zvolí a které vyhovují jeho potřebám a představám. Nikdo není k ničemu nucen. U většiny pohybových aktivit jsou vytvořeny dvě výkonnostní skupiny, které reflektují zdravotní a pohybové možnosti jednotlivých účastníků.

Více o jednotlivých pobytech najdete zde:

Fotografie z minulých ročníků najdete v rubrice Foto: