Posláním Právě teď! o.p.s. je snaha o změnu vnímání problematiky stárnutí.

Právě teď! o.p.s.

Sídlo: Fügnerovo náměstí 1808/3
120 00 Praha 2
Kancelář: Nad Primaskou 27, Praha 10
(návštevu je nutné telefonicky domluvit předem)
IČ: 29154901
Bankovní spojení: 258492161/0300

Tel.: 603 852 715
POZOR: naše nové stránky: https://pravetedops.cz/

info@prave-ted-ops.cz

Něco z našich plánů na rok 2014

14.02.2014 16:39

Rok 2014 zahájíme 14.3. 2014 akcí "V zdravém těle zdravý duch" - Nordic Walking seniorským pochodem pořádaným na podporu Národního týdne trénování paměti. Plakát na tuto akci naleznete pod článkem.  

Na léto chystáme týdenní Senior Camp na  Orlíku - více informací přineseme v nejbližší době.

V září se opět setkáme při mezigenerační akci "Roztančete svá vnoučata (nejen) v kočárku". Tentokrát vyrazíme i mimo Prahu a program rozšíříme o další zábavné aktivity u kterých nebude hrát roli věk, ale dobrá nálada.

U příležitosti Mezinárodního dne seniorů (1. října) chystáme další Nordic Walking  pochod, který  bychom rádi rozšířili o štafetový Nordic  Walking maraton (42 195, Seniory baví svět).

Rovněž bychom rádi vyjeli mimo Prahu s naším autorským projektem "Divadlo naučí finanční gramotnosti".

Již přemýšlíme o tom, co přichystáme na vánoce.  

V hlavě máme spoustu dalších nápadů na akce v průběhu celéhého roku. Jejich realizace se ovšem odvíjí od množství finančních prostředků a naturálních darů, které se nám i díky vaší pomoci podaří získat. 

Pokud nám chcete s realizací našich plánů pomoci, zkuste nás dle svých možností podpořit. Pomoci může i malá finanční částka, věnování předmětů vhodných jako dárky na naše akce, knihy, hůlky na Nordic Walking, sportovní pomůcky, kancelářské potřeby, výtvarné potřeby, tiskařské služby, občerstvení na akce atd. 

Naši činnost podpoříte i pokud si u nás budete objednávat námi nabízené služby - např. Nordic Walking, trénování paměti, přednášky atd. 

Děkujeme za jakoukoliv podporu. Těšíme se na setkávání na našich akcích.